快捷登录

返回列表 发新帖

【2000】【BMW】【318i】【Auto】【$17,990】O.N.O

ly19880209 2010-7-3 03:23:15 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
Nice~

老浣熊 2010-7-6 14:33:59 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
好亮啊

丁磊 楼主 2010-7-11 12:02:43 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
这几天有点忙 对没有回电话的同学表示歉意啊 欢迎大家来试车啊

Dumpling 2010-7-20 09:50:36 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
looks good

ywjhan 2010-7-21 14:53:12 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
R U WOKING IN THE CAR YARD ? ::xt029::  

丁磊 楼主 2010-7-25 13:44:22 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
R U WOKING IN THE CAR YARD ?
ywjhan 发表于 2010-7-21 14:53

no, I am working for myself, most of the cars that I put on this website are mine, few of them are selling for friends, or selling under consignments, also I can help with servicing advice and parts purchasing.

丁磊 楼主 2010-7-26 13:38:54 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
because I am going to buy more stocks, price is reducing to 16,500. Anyone interested, call me.

丁磊 楼主 2010-7-29 11:51:41 显示全部楼层 来自: 澳大利亚
有个昨天联系我的同学 不好意思我找不到你的号码了 先说下对不起, 这个周六估计我白天很可能没有时间了,我还是觉得白天看黑色的车比较合适 如果你看到了这个回复 请联系我0421239207 我们可以另外约一个白天的时间 谢谢

说点什么